COMPTOIR LIBANAIS

For over a decade Tony Kitous has been Britain’s most passionate provider of contemporary Lebanese and North African food.
His restaurants were the first in London to merge traditional Arabic cooking with easy contemporary eating.
ハードカバー書籍 ハードカバー書籍

COMPTOIR LIBANAIS - ハードカバー書籍

1700円 (税込1870円 )
送料:何点でも1発送ごとに360円(消費税別)
当日発送可能!(営業日12:00までのご注文の場合)
冊(個)\残りあと1冊(個)!/

ライター:吉田亜紀子
19.6 x 2.8 x 25.3 cm

ロンドンのChelsea、Sohoなどに店舗を構える大人気のレバノン系ビストロ・カフェComptoir Libanais[外部サイト] 発行、

80ものオリジナル・レシピ集です。

The success of Comptoir Libanais restaurants centres on an easy, relaxed cafe-style of food:
light Arabic home cooking mixed with familiar bistro flavours and techniques.

Tony Kitous’ recipes combine fresh vibrant vegetable dishes with simple grills, flat breads, grains, herb salads and dips.
Pastries are richly flavoured and delicate, made with syrups and spices.
Absolutely the menu for today and adaptable for the home cook.

Tony Kitous’ approach and shortcuts inspire new ways to prepare readily-available ingredients:
big on spices, fresh herbs and bright citrus flavours drawn from traditional Arabic cooking.

The book is strong on vegetarian and vegan dishes, alongside simple grilled or poached meats, fish and beautiful sauces that are quick to prepare or make in advance.

If you want a quick snack for yourself, or an extraordinary celebration feast, all the how-to you’ll need is here.

Bringing together the passion of owner Tony Kitous, the extraordinary designs of award-winning graphic artist Rana Salam, and bestselling author and photographer Dan Lepard, the Comptoir Libanais cookbook blends a vibrant culinary tradition with modern flavours and cooking methods.

ページ数:288
出版社名:Preface Publishing
著者名:Tony Kitous, Dan Lepard
言語:英語

お客様レビュー

レビューはありません。ご投稿を心よりお待ちしております。
会員様に限りログインしてご投稿できます。
この商品を当店でお買い上げいただき、既にお受け取りのお客様に限り、ご投稿に対してポイントを進呈いたします。
メールアドレス:
パスワード:
新規会員登録はこちらです。パスワードを忘れた方はこちらです。
または
AmazonでログインしてもAmazon Payでの支払いは行われません。